ALV 16dec20

Digitale Ledenvergadering VVNH

alvvvnh16dec

Op 16 december aanstaande vindt de digitale ledenvergadering van de VVNH plaats. 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan de vergadering helaas wederom niet fysiek plaatsvinden. De vergadering zal daarom evenals in september digitaal, via Microsoft Teams, worden georganiseerd.

Programma
- 13.45 uur: Digitale inloop
- 14.00 uur: Start vergadering

Agenda
3 december is de agenda aan de leden verstuurd. De agenda is tevens beschikbaar op het besloten deel van de VVNH website onder Organisatie - Vergaderstukken en eventueel op te vragen bij het secretariaat, info@vvnh.nl 

Aanmelden 
U kunt zich hier aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk een uitnodiging vanuit Outlook met een link naar de vergadering en instructies voor het goede verloop van de vergadering. Deelnemen kan via de Microsoft Teams app op uw computer of laptop of online via het web. Belangrijk is dat u een webcam heeft en een microfoon.

Indien u nog niet werkt met Microsoft Teams en deze graag even wilt testen, dan kunt u contact opnemen met Anuska Olthof, 036 5321020 of a.olthof@centrumhout.nl.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van de agenda of bovenstaande vragen, neemt u dan contact op met Eric de Munck en/of Anuska Olthof op het secretariaat, 036-5321020, e.demunck@centrumhout.nl.

Het laatste nieuws

Bekijk alles