HoutenEeuw

Website houtnatuurlijkvannu.nl live

BannerNatuurlijkHout

VVNH leden gaan hout stevig op de kaart te zetten!

Hij is er! Het platform voor hout in de bouw is 7 november online live gegaan: houtnatuurlijkvannu.nl!

Dankzij alle aandacht die we via ‘Hout.Natuurlijkvannu’ online gaan vragen, leiden we geïnteresseerden zo veel mogelijk naar houtnatuurlijkvannu.nl. Niet met het doel om ze hier lang vast te houden, maar wel om ze te inspireren, prikkelen en vervolgens door te leiden naar de verschillende productgroepenwebsites die door Centrum Hout vertegenwoordigd worden. Of rechtstreeks naar jouw bedrijf natuurlijk (de verkooppunten)!

Ga naar houtnatuurlijkvannu.nl.

*****

Leden login | Hout.Natuurlijkvannu promotenWebsiteHoutNatuurlijk

Als lid kun je onderin bij ‘leden inlog’ diverse ondersteuningsmiddelen vinden waarmee je Hout.Natuurlijkvannu zelf actief kunt promoten. En waarmee je trots uitdraagt dat je lid bent natuurlijk!

De inloggegevens kunt u bij het secretariaat opvragen via info@centrumhout.nl.

Zet Hout.Natuurlijkvannu bijvoorbeeld op je pand, transportmiddelen, in je nieuwsbrief, onder je e-mailhandtekening, op je social media kanalen en verwijs ook op je eigen website naar houtnatuurlijkvannu.nl. Mis je iets hier? Laat het ons weten, dan kijken we wat we kunnen doen! Volg natuurlijk ook de social media kanalen van Hout.Natuurlijkvannu en deel de berichten. Samen zetten we zo bouwen met hout stevig op de kaart.

*****

BNR BigFive  Bouwen met hout in de week van 11 t/m 15 november op BNR-radio!

   Bouwen met hout is tijdens deze week het dagelijks onderwerp van gesprek tijdens    de Big Five van BNR radio. Luister iedere dag van 10.00 tot 11.00 uur, of luister later 
   via Hout.Natuurlijkvannu.nl de podcasts terug en mis niets!

    Heb je al getekend? Grijp samen met je collega’s ook de kans om (symbolisch) te  laten zien dat je gaat voor bouwen met hout: iktekenvoorbouwenmethout.nl.

*****

Persbericht 'Officiële lancering campagne ‘Hout. Natuurlijk van nu’ van Centrum Hout' d.d. 12 november 2019.

*****

De website houtnatuurlijkvannu.nl is achter de schermen nog volop in ontwikkeling, zo komt de manifest film in de week van BNR online. Blijf het de komende tijd dus zeker volgen…

 

Het laatste nieuws

Bekijk alles