HP slogan

Centrum Hout: Marketingprogramma 'Hout. Natuurlijk van nu.'

Tijdens de algemene leden vergadering Centrum Hout op 20 juni jl. is het marketingprogramma Hout. Natuurlijk van nu. gepresenteerd aan de leden van de VVNH en NBvT door het bureau Big Amsterdam.

HPCompDe presentatie, het manifest, de als voorbeeld ontwikkelde teaser en de docuserie wordt aan de leden beschikbaar gesteld via de website, www.houtnatuurlijkvannu.nl. Leden kunnen de inloggevens bij het secretariaat opvragen via info@centrumhout.nl / 036-5329821.

De leden hebben de oproep gekregen het marketingprogramma bij de medewerkers onder de aandacht te brengen gezien de inzet en bijdrage van de leden medebepalend zijn of de doelstelling 5% meer hout gehaald zal worden. Daarnaast zal het marketingprogramma zich met name digitaal gaan afspelen waarbij het belang van social media groot is. Des te meer volgers de social media kanalen hebben, des te groter is het ‘olievlek-effect’: Hoe groter het bereik en hoe meer mensen onze boodschap te zien krijgen.

Dringende verzoek aan de leden om de social media kanalen zelf te volgen, maar ook aan álle medewerkers te vragen om deze kanalen te gaan volgen! De link naar de social kanalen kunt u op www.houtnatuurlijkvannu.nl vinden.

Momenteel wordt er een naar een structuur gezocht om de koppeling vanuit de leden aan de marketingcampagne mogelijk te maken. Heeft u ideeën, verhalen, wilt u een bijdrage leveren neem dan contact op met Berdien van Overeem via b.vanovereem@centrumhout.nl | 036-5329821.

HPSl   

Wij zijn er klaar voor. U ook?!

 

 

Het laatste nieuws

Bekijk alles