Web alv

Digitale Ledenvergadering VVNH

Op 23 september aanstaande vindt de ALLEREERSTE DIGITALE ledenvergadering van de VVNH plaats, gewoon op uw eigen kantoor of thuiswerkplek.

Bekijk onderstaand de uitnodigings’vlog’ en hier de digitale uitnodiging.

WG

Agenda
Naast (gebruikelijke) verenigingszaken komen diverse onderwerpen als beleid 2020-2025, ledenwerving en meer aan de orde. Na inloggen op het besloten ledendeel kunt u hier de agenda bekijken.

Programma
- 16.00 uur: Digitale inloop
- 16.30 uur: Start vergadering
- 18.00 uur: Afsluiting ‘Borrel’

Aanmelden (tot 21 september)
Indien u zich nog niet heeft opgegeven voor de vergadering kunt zich hier aanmelden tot uiterlijk maandag 21 september a.s.. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk een uitnodiging vanuit Outlook met een link naar de vergadering en instructies voor het goede verloop van de vergadering. Deelnemen kan via de Microsoft Teams app op uw computer of laptop of online via het web. Belangrijk is dat u een webcam heeft en een microfoon.

Indien u nog niet werkt met Microsoft Teams en deze graag even wilt testen, dan kunt u contact opnemen met Anuska Olthof, 036 5321020 of a.olthof@centrumhout.nl.

Attentie ‘Borrel’
Voor de leden die deelnemen aan de vergadering hebben wij een leuke attentie geregeld. Uiterlijk dinsdag 22 september wordt er ter attentie van u op uw kantooradres een pakket bezorgd. Haal het pakket op, zodat u het kunt gebruiken tijdens de vergadering. Wij hopen daarmee de vergadering gezamenlijk op een leuke manier af te sluiten.

Meer informatie
Heeft u naar aanleiding van de agenda of bovenstaande vragen, neemt u dan contact op met Eric de Munck en/of Anuska Olthof op het secretariaat, 036-5321020, e.demunck@centrumhout.nl.

Het laatste nieuws

Bekijk alles