img

EVD-praktijkdagen SKH 2017

Ieder bedrijf waarin houtstof voorkomt, is wettelijk verplicht een actueel Explosie Veiligheidsdocument (EVD) te hebben. Daarom zijn er speciale, door SKH georganiseerde, EVD-dagen in mei 2017.

De data zijn woensdag 10 mei en donderdag 11 mei.
Er komen 3 sessies op de eerste dag en 2 sessies op de tweede dag. Men kan zich straks aanmelden via de website van SKH. De aanmeldpagina is volgende week online. Mensen die zich nu al willen aanmelden of meer informatie willen, kunnen alvast een email sturen naar: mail@skh.nl.

De kosten voor deelname zullen € 580,-- (excl. btw) bedragen per bedrijf. Bedrijven kunnen zich aanmelden met max. 3 medewerkers.

Tijdens de EVD Dagen krijgen de aanwezigen hulp bij het opstellen van het verplicht ExplosieVeiligheidsDocument (EVD).

Tijdens deze bijeenkomsten krijgen de aanwezigen hulp bij het opstellen van het verplichte ExplosieVeiligheidsDocument (EVD).
De deelnemende bedrijven worden begeleid door een deskundige van een officiële Qex-certificaathouder, dus van een fabrikant of leverancier van houtstofafzuiginstallaties die de kennis bezit om een EVD op te stellen en ruime ervaring heeft op dit gebied.
Een instructeur neemt alle bedrijfsspecifieke documentatie en informatie door en controleert het EVD-document. Na afloop van de sessies resulteert dit voor ieder bedrijf in een Bewijs van Deelname van SKH.

Thema's

Het laatste nieuws

Bekijk alles