img

Ledenbijeenkomst ‘EUTR - FLEGT - handhaving’| 30 maart 2017

Op donderdagmiddag 30 maart 2017 vindt er een speciale- èn besloten ledenbijeenkomst 'EUTR - FLEGT - handhaving’ plaats bij de VVNH te Almere.

Over de onderwerpen EUTR, FLEGT e.d. is veel te doen en ze zullen u in meer of mindere mate raken. Inmiddels zijn zowel op Nederlands- als op Europees niveau de nodige ervaringen opgedaan met de EUTR en de wijze waarop er door de zogeheten Competent Authorities (in Nederland de NVWA) wordt gehandhaafd. Vele bedrijven zijn inmiddels bezocht met overwegend positief – maar wisselend resultaat tot gevolg.

Het programma zal bestaan uit enkele presentaties verzorgd door o.a. de heer André de Boer, secretaris European Timber Trade Federation (ETTF) en twee leden van de VVNH die hun ervaringen met u zullen delen. U wordt natuurlijk geïnformeerd over de actuele juridische in’s en out’s en over de toekomstverwachtingen voor de EUTR en FLEGT-VPA’s. Er is bewust voor een besloten bijeenkomst gekozen om ook vrijuit elkaars ervaringen te kunnen delen.

Ontvangst is vanaf 15.30 uur, waarna om 16.00 uur het programma van start zal gaan. Eindtijd is ca. 17.30 uur, waarna genetwerkt kan worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Leden kunnen zich via info@vvnh.nl of telefonisch 036 5321020 aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul van den Heuvel via p.vandenheuvel@vvnh.nl of telefonisch 036 5321020.

Thema's

Het laatste nieuws

Bekijk alles