HPAlv

Ledenvergadering VVNH - Centrum Hout

Weistaar14 november vindt de VVNH ledenvergadering plaats met aansluitend de Centrum Hout ledenvergadering op de bijzonder landelijke locatie
De Weistaar te Maarsbergen. De NBvT zal op deze dag en locatie ook hun ledenvergadering houden.

Om 15.00 uur is de ontvangst, waarna om 15.30 uur de ledenvergadering begint. Om ca. 16.45 uur is er een gezamenlijke VVNH - NBvT pauze met aansluitend om 17.00 uur de Centrum Hout ledenvergadering.

Centrum Hout ledenvergadering
Tijdens de ledenvergadering komt de marketingcampagne ‘Hout. Natuurlijk van nu.’ uitvoerig aan bod en worden er presentaties gegeven door Oscar van Doorn, directeur SKH, en Michel van Eekert, directeur Buildsight.

Oscar van Doorn zal ingaan op de in’s en out’s van de Wet Private Kwaliteitsborging - die op 1 januari 2021 in werking zal treden -  en het hiervoor ontwikkelde KOMO instrument Kwaliteitsborging. Michel van Eekert gaat u informeren over de consequenties van de recente NOx en PFAS ontwikkelingen en over de trends en prognoses voor de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast zal hij ook ingaan op de marktmeetmethode voor de Centrum Hout 5% doelstelling.

Na afloop van is er ruim gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten.

UitnProgramma

  • 15.00 uur: Ontvangst
  • 15.30 uur: Start ledenvergadering VVNH
  • 16.45 uur: Pauze
  • 17.00 uur: Start ledenvergadering Centrum Hout
  • 18:00 uur: Borrel en Diner

 

De agendastukken zijn beschikbaar via het besloten deel van de VVNH website onder Organisatie -Vergaderstukken of bij het secretariaat op te vragen via a.olthof@centrumhout.nl.

Bekijk de uitnodiging en meld u aan! Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. 

 

Het laatste nieuws

Bekijk alles