InnStyle

Ledenvergadering VVNH & Centrum Hout

ALVInn
1 juli vindt de VVNH ledenvergadering plaat met aansluitend de Centrum Hout ledenvergadering op de inspirerende locatie Inn Style te Maarssen. De NBvT zal op deze dag en locatie ook hun ledenvergadering houden.

Om 14.30 uur is de ontvangst van de leden VVNH en NBvT, waarna om 15.00 uur de ledenvergadering begint.
Na een korte pauze vindt vanaf 16.30 uur de Centrum Hout ledenvergadering plaats met Gert Jan Verbeek.

GJV

 Gertjan Verbeek 'de tovenaar van Jubbega'; voormalig voetballer,   voetbalanalist, kersverse hoofdtrainer van Almere City en niet te vergeten een   groot fan van hout. Hij zal ons meenemen in zijn belevingswereld over hout,   circulariteit, leiderschap en nog veel meer.....
 

Programma

  • 14.30 uur: Ontvangst
  • 15.00 uur: Start ledenvergadering VVNH en NBvT (separaat en besloten)
    Pauze
  • 16.30 uur: Start ledenvergadering Centrum Hout 
  • 17.30 uur: Borrel en Barbecue

 

Agendastukken
De agendastukken zijn beschikbaar via het besloten deel van de VVNH website onder Organisatie -Documenten of bij het secretariaat op te vragen via a.olthof@centrumhout.nl.

Maximum aantal aanwezigen: vol=vol
Ondanks alle versoepelingen moeten wij ons nog steeds aan de coronamaatregelen houden. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn om voor de aanmeldingen het principe vol=vol aan te houden. Meld u zich daarom snel aan via het aanmeldformulier. Als het maximum aantal gasten is bereikt, laten wij dat direct weten.

Gezien deze maatregelen, vragen wij u om per lid bedrijf slechts één persoon op te geven, om zo alle leden de kans te geven deel te nemen. Indien er meer collega’s willen komen, mailt u dit dan naar d.vanderkuijl@centrumhout.nl. Deze personen komen dan op de reservelijst en indien het aantal deelnemers het toestaat, worden zij benaderd om hun deelname te bevestigen.

NB. Heeft u zich al aangemeld vanuit de officiële uitnodiging d.d. 27 mei? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Het laatste nieuws

Bekijk alles