LogoCH

Vacature Adviseur Markt en Techniek

Het Centrum Hout is de koepelorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) en Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH). Centrum Hout is hét aanspreekpunt voor hout en houtproducenten in Nederland en functioneert als kennisbank, vraagbaak en communicatiespil. Het Centrum Hout brengt de voordelen van hout en houtproducten onder de aandacht en stimuleert het gebruik van duurzaam geproduceerd hout in de bouw. Hout is een hernieuwbare grondstof en daarmee bij uitstek hét bouwmateriaal voor een duurzame toekomst.

Het Centrum Hout is op zoek naar een Adviseur Markt en Techniek

Functie: Als Adviseur Markt en Techniek coördineer je de activiteiten die gericht zijn op het vergroten van het marktaandeel hout en houtproducten en geef je mede sturing aan alle relevante technische activiteiten van de NBvT. Dit doe je door gebruik te maken van – en nauw samen te werken met collega’s en met deskundigen uit het netwerk. Daarnaast ondersteun je enkele sectiebesturen van de NBVT als secretaris, geef je voorlichting en advies en behartig je de belangen van de leden in relevante commissies en bij – instanties.

Functie eisen: Om deze functie goed te kunnen invullen heb je:

  • een (technische) opleiding op HBO/WO niveau afgerond;
  • werkervaring opgedaan in bij voorkeur de houtsector / houtindustrie;
  • affiniteit met de producten, die sector produceert;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • ervaring met marketing;
  • ervaring met het opzetten en begeleiden van projecten;
  • het organisatietalent om veel projecten tegelijkertijd te coördineren.

Wat wij bieden: Een zelfstandige- en veelzijdige functie in een dynamisch team binnen een nieuwe organisatie. En natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren: Mail je brief met CV voor 14 januari 2019 aan Paul van den Heuvel, directeur Centrum Hout / VVNH / NBvT op p.vandenheuvel@nbvt.nl

Informatie: Informatie over het Centrum Hout, de NBvT en VVNH vind je op: www.centrumhout.nl, www.nbvt.nl en www.vvnh.nl.

Download hier de vacature!

 

 

Het laatste nieuws

Bekijk alles