CH logo

Vacature Coördinator Marketing en Communicatie

Het Centrum Hout is de koepelorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) en Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH). Centrum Hout is hét aanspreekpunt voor hout en houtproducenten in Nederland en functioneert als kennisbank, vraagbaak en communicatiespil. Het Centrum Hout brengt de voordelen van hout en houtproducten onder de aandacht en stimuleert het gebruik van duurzaam geproduceerd hout in de bouw. Hout is een hernieuwbare grondstof en daarmee bij uitstek hét bouwmateriaal voor een duurzame toekomst.

Zet je tanden in het promoten van de bouwgrondstof van de toekomst; hout!

 

Voor het Centrum Hout, de koepelorganisatie van de NBvT en de VVNH, zoeken we een Coördinator Marketing en Communicatie.

Wat zoeken wij?
Jij zet de duurzame houtsector op de kaart! Je informeert en enthousiasmeert (potentiële) leden en ons netwerk over onze activiteiten. Je ontwikkelt marketing en communicatie jaarplannen en voert ze uit. Ook positioneer je de verschillende productgroepen scherp in de markt. Je werkt samen met collega’s, externe partijen en deskundigen uit ons netwerk, zowel voor Centrum Hout als voor verenigingen NBvT en VVNH.

Tactisch en operationeel til je de branche naar een hoger niveau. Proactief en inspirerend draag je bij aan het behalen van de doelstellingen. Je bent in de praktijk actief en verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie-activiteiten, zoals het ontwikkelen en begeleiden van marketingprogramma’s, contentmarketing en social media aanpak en activiteiten. Ook ondersteun je besturen en lidbedrijven.

Profielschets

  • Je beschikt over een afgeronde marketing & communicatie Hbo-opleiding. Je hebt ruime werkervaring binnen een soortgelijke functie en herkent jezelf hierin:
  • Je bent creatief, commercieel en klantgericht;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Je kunt goed omgaan met deadlines;
  • Je kunt zowel zelfstandig- als samenwerken;
  • Je bent enthousiast, proactief en stressbestendig.

 

Wat bieden wij jou?
De kans om de bouwgrondstof van de toekomst stevig op de kaart te zetten samen met collega’s, besturen en leden. Dat kan op basis van een fulltime dienstverband (0,8 fte is bespreekbaar) met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken vanuit Almere en - tot de verhuizing van NBvT naar Almere - vanuit Bussum.

Reageren?
Stuur je motivatie met uitgebreid cv naar Desirée van der Kuijl: d.vanderkuijl@centrumhout.nl.

Meer informatie?
Neem contact op met Paul van den Heuvel, directeur (p.vandenheuvel@centrumhout.nl) of Berdien van Overeem, Adviseur Markt en Duurzaamheid (b.vanovereem@centrumhout.nl), telefoonnummer: 036-5329821.

Informatie over Centrum Hout, NBvT en VVNH vind je op: www.centrumhout.nl | www.nbvt.nl en www.vvnh.nl.

 

Het laatste nieuws

Bekijk alles