Boom

International Softwood Conference

ISC2019

Van 16 tot 18 oktober vindt hét jaarlijkse naaldhoutevenement plaats in Antwerpen waar naaldhoutproducenten- en naaldhoutconsumentendelegaties elkaar over relevante (markt-)ontwikkelingen informeren.

Dit jaar organiseert Fedustria, Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie de 67ste International Softwood Conference (ISC), in nauwe samenwerking met de European Timber Trade Federation (ETTF) en de European Oganization of Sawmill Industries (EOS).
 
Tijdens deze internationale conferentie zullen vertegenwoordigers van tientallen landen en bedrijven wereldwijd elkaar ontmoeten om de marktontwikkelingen te bespreken. Vele internationale sprekers vanuit de naaldhouthandel en zagerijwereld zullen hun kennis delen over de markten in onder meer Europa, Noord Amerika en Azië. Tevens is er aandacht voor het bos en de mogelijkheden tot certificering van duurzaam bosbeheer vanuit het gezichtspunt van de Europese boseigenaren. ISC 2019 een uitstekend platform voor het opbouwen van contacten wereldwijd!

Nederland wordt dit jaar ook weer officieel vertegenwoordigd worden door een delegatie gevormd door leden van het sectiebestuur Naaldhout en het secretariaat van de Koninklijk VVNH. VVNH leden kunnen als ‘observer’ deelnemen aan deze tweedaags durende conferentie.

Voor meer informatie - programma en aanmelding - over de conferentie kunt u de website, https://ettf.info/isc2019, raadplegen.