Boom

International Softwood Conference

ISC2018

Van 10 tot 12 oktober vindt hét jaarlijkse naaldhoutevenement plaats in Riga waar naaldhoutproducenten- en naaldhoutconsumentendelegaties elkaar over relevante (markt-)ontwikkelingen informeren.

Dit jaar organiseert Latvian Timber Traders & Producers Association de 66ste International Softwood Conference (ISC), in nauwe samenwerking met de European Timber Trade Federation (ETTF) en de European Oganization of Sawmill Industries (EOS).
 
Tijdens deze internationale conferentie zullen vertegenwoordigers van tientallen landen en bedrijven wereldwijd elkaar ontmoeten om de marktontwikkelingen te bespreken. Vele internationale sprekers vanuit de naaldhouthandel en zagerijwereld zullen hun kennis delen over de markten in onder meer Europa, Noord Amerika en Azië. Tevens is er aandacht voor het bos en de mogelijkheden tot certificering van duurzaam bosbeheer vanuit het gezichtspunt van de Europese boseigenaren. Speciale aandacht zal besteed worden aan HRM en opleidingen. ISC 2018 een uitstekend platform voor het opbouwen van contacten wereldwijd!

Nederland wordt dit jaar ook weer officieel vertegenwoordigd worden door een delegatie gevormd door leden van het sectiebestuur Naaldhout en het secretariaat van de Koninklijk VVNH. VVNH leden kunnen als ‘observer’ deelnemen aan deze tweedaags durende conferentie.

Voor meer informatie - programma en aanmelding - over de conferentie kunt u de website, www.ettf.info/isc2018, raadplegen.
 

ISC18