lentse plas houtex

Houtwijzer ‘Gevelbekledingen van massief hout’ nu als pdf verkrijgbaar

Deze Houtwijzer is in samenwerking met de VVNH werkgroep Gevelbekledingen geheel herzien. De inhoud is aangepast aan de huidige inzichten over het zorgvuldig ontwerpen en uitvoeren van houten gevelbekledingen. Speciale aandacht is er voor de  bouw- en regelgeving, zoals brandvoorschriften en is er rekening gehouden met eisen vanuit de WKB. De Houtwijzer is tenslotte in een modern jasje gestoken.

U kunt de nieuwe Houtwijzer Gevelbekledingen hier downloaden.

Gedrukte exemplaren
U heeft tevens als VVNH- of NBvT-lid de mogelijkheid om gedrukte exemplaren te bestellen volgens onderstaande staffel, via e.demunck@vvnh.nl; vermeld aantal, afleveradres en contactpersoon. De facturatie hiervan loopt via de VVNH.

Wenst u uw bedrijfslogo op de brochure dan kan dat ook via de VVNH verzorgd worden tegen genoemde meerprijs (stuur dan ook uw logo mee met de aanvraag).

Wilt u de Houtwijzer in uw corporate-opmaak, dan brengen wij u graag voor verdere afspraken, handeling en facturatie direct in contact met de vormgever/uitgever.

Specificaties Houtwijzer:

28 pagina's geniet in de rug, formaat A4 op 170 grams mat binnenwerk en 250 grams cover, inclusief mat laminaat.

Kosten gedrukte exemplaren

Aantal

Prijs

50

€ 235

100

€ 330

150

€ 415

250

€ 590

400

€ 805

De genoemde staffelkosten zijn exclusief BTW, inclusief bezorging op 1 adres in NL.

Bedrijfslogo: wenst u op de achterpagina het bedrijfslogo logo en adresgegevens dan  wordt daarvoor, per ontwerp, € 95,- extra in rekening gebracht.

Het laatste nieuws

Bekijk alles